Miele Centar Elda Lux

Novi oblik, nove boje, nove raznolikosti: Miele CM5 uređaji za pripremu kave nude inovativni, privlačni dizajn te atraktivnu cijenu.

Savršena kava bez imalo truda – posebno intenzivna aroma kave zahvaljujući aparatu za kavu CM5. Konusni mlinac jamči savršeno mljevena zrna kave a Miele Aromatic sustav širi komoru za pripremu kave pri ulasku vode te time omogućuje intenzivno miješanje kave i vode. S mnogo svojih individualnih postavki ovaj aparat za kavu Vaš će omiljeni napitak pretvoriti u izvanredan doživljaj.

Korištenje aparata za kavu Miele CM5 vrlo je jednostavno kako za stručnjake za kavu tako i za početnike. Zaslon osjetljiv na dodir omogućuje Vam odabir iz širokog asortimana napitaka – od ukusne crne kave do vlastitih osobnih kreacija koje možete jednostavno programirati i sačuvati.

Aparat za kavu CM5 posebno je praktičan jer se mliječni vodovi čiste automatski a većina drugih dijelova sadrži oznaku ComfortClean što znači da su pogodni za pranje u perilici posuđa. Više vremena za uživanje u kavi.