Miele Centar Elda Lux

Iznimna učinkovitost, snaga i inovacija!

Miele modelom Blizzard CX1 prvi puta uvodi podni usisavač bez vrećiceza prašinu. Nakon vremenski intenzivnog razvoja možemo ponuditi rješenje, koje odgovara našim visokim zahtjevima na učinak čišćenja i higijenuusisavača bez vrećice. Sami se uvjerite u snažnu Vortex tehnologiju i inovativnoodvajanje prašine. Zahvaljujući Miele Vortex tehnologiji postiže se snažanučinak čišćenja: zračna struja od preko 100 km/h brine se za savršen prihvat grube i sitne, fine prašine. Zajedno s učinkovitom podnom četkom, optimalnim protokom zraka i inovativnim
motorom, Blizzard CX1 postiže iznimno jaku zračnu struju, protiv koje prašina nema šanse. Miele Blizzard CX1. Bez vrećice, snažan, inovativan.

Inovativno odvajanje prašine

Odvojeno pražnjenje grube i sitne, fine prašine. Fina prašina se prihvaća u odvojeni spremnikpomoću Gore® CleanStream® filtra za sitnu, finu prašinu. Tako se kovitlanje fine prašine pri pražnjenju svodi na minimum. Ovo inovativno odvajanje fine prašine omogućuje higijenskopražnjenje i stoga je potvrđeno certifikatom.

Click2open

Lakoća rukovanja: spremnik za prašinu se jednostavno vadi pomoću ručke za vađenje i pritiskom na tipku se prazni prema dolje. Istaknuta kvaliteta i radni vijek.

Istaknuta kvaliteta i radni vijek. To je Miele.

Niti jedna svakodnevnica ne može biti tako teška kao što je to Miele ispitivanje proizvoda: prije nego što Miele usisavači za prašinu krenu u serijsku proizvodnju, moraju izdržati niz ekstremnih ispitivanja u našem laboratoriju. U stvarnom životu Miele usisavač za prašinu mora izdržati brojne pragove vrata i udarce – u ovom ispitivanju, 16.500 puta odmah uzastopno. Miele kućište i okretni kotačići dokazuju ovdje svoju izdržljivost!

Gore® CleanStream® filtar fine prašine

Inovativni funkcionalni princip odvajanja grubih nečistoća u proziran spremnik za prašinu i fine prašine u odvojenu filtarsku posudu s filtrom za fine nečistoće, omogućuje posebno higijensko pražnjenje Blizzard usisavača.