Granice?

Ne postoje.

Video

Svjetski novitet

Nove Miele G 7000 mašine za suđe.
Svjetski novitet: Inovacija AutoDos s PowerDisk®

Pravila doziranja – nanovo napisana.

Nove G 7000 mašine za pranje suđa mogu ono što obična mašina za suđe ne može. Inovativni AutoDos sistem zahvaljujući PowerDisk® pri svakom postupku pranja dozira uvijek optimalnu količinu sredstva za pranje. Za savršenu usklađenost pranja, sušenja i njege – a time onda i savršene rezultate.

Sloboda znači, činiti sve ali ne zato što moramo.

 

Doživite slobodu kao nikada do sad.

Bez obzira gdje se trenutno nalazili – sa Miele@mobile aplikacijom u svakom trenutku možete uključiti svoju G 7000 mašinu za suđe. Zahvaljujući AutoStart sistemu imate dodatnu mogućnost svoju mašinu podesiti tako da se u odabranom trenutku, jednom ili više njih, uvijek samostalno uključuje.

 

Samostalno uključivanje u zadano vrijeme.

S novim AutoStart sistemom mašina G 7000 se pomoću Miele@mobile aplikacije mogu podesiti tako, da se samostalno uključuju u prethodno određeno vrijeme. Sredstvo za pranje je stalno na raspolaganju, zahvaljujući AutoDos sa integrisanim PowerDisk®, tako da uređaj može raditi posve samostalno. Tako više nema potrebe za ručnim uključivanjem. Time je zaboravljeno pokretanje pranja, a time i nedostatak čistog posuđa postalo stvar prošlosti.

 

Savršena kontrola – uvijek i svugdje.

Pratite, pokrenite i upravljajte Vašom G 7000 mašinom posve udobno putem pametnog telefona ili tableta, od tamo gdje se nalazite. Sa besplatnom Miele@mobile aplikacijom uvijek imate uvid u stanje napunjenosti PowerDisk® ili preostalo vrijeme trajanja aktuelnog programa pranja.

 

Slobodni ste misliti na sve – osim na svoju mašinu za suđe.

Oslobodite se razmišljanja o sredstvu za pranje posuđa. Putem besplatne Miele@mobile aplikacije jednostavno možete naručiti novi PowerDisks®.

 

Novi prostor za još bolje pranje.

Novo oblikovane FlexLine korpe G 7000 mašine za pranje suđa pružaju izvrsnu fleksibilnost pri smještanju različitih djelova posuđa i pribora za jelo za optimalno pranje. Jedan od brojnih primjera: 3D MultiFlex ladica s pomičnim elementima pruža prostor, gdje ga prije nije bilo.

 

Plus za fleksibilnost.

Visina, širina i dubina ladice za pribor za jelo su varijabilne te se prilagođavaju svakoj situaciji punjenja. Bočni dio podesiv po visini pruža prostor za manje posuđe. Bočno pomicanje bočnog elementa omogućava postavljanje čaša na stalku čak i u gornju korpu.

Novo: M Touch Vi zaslon

State of the Art, lako upravljanje.

 

M Touch Vi zaslon je zaista vizuelna i tehnička istaknuta funkcija. Jednostavno, brzo i intuitivno upravljate izravnim dodirom ili potezom prsta. Kvalitetna crna upravljačka ploča i svjetleći Miele logotip savršeno se uklapaju u karakteristični dizajn G 7000 mašine za pranje suđa.

#LifeBeyondOrdinary

G 7000 mašina za pranje suđa postavlja nove granice – kao i ja.

 

Marina Kazankova

Svjetska rekorderka u ronjenju na dah